Полудень неділі у Хмільнику був далеко не спокійним: у районі Вугринівки знайшли тіло молодої жінки у річці з проломленою головою. Місцеві жителі розповідають, що загиблу Тетяну неодноразово бачили у будинку неподалік у компанії друзів по чарці. А ще кажуть, що, на жаль, загибла, попри те що мала трьох дітей, вела не зовсім здоровий спосіб життя, через що її колишній чоловік забрав їх у дружини на виховання. Хоча чогось поганого про вбиту майже ніхто не говорить, жаліють, кажуть, що просто зв’язалася не з тією компанією.

Сусіди стверджують, що будинок, де вбили жінку, має погану репутацію, бо по-іншому, як притон, його не називають: хмільні компанії постійно знаходили приводи для святкування.

– Це просто дуже страшно, кров загиблої була вздовж від будинку до дороги, — жахається сусідка, яка побажала залишитись невідомою.

Працівники місцевого відділення поліції та прокуратури, співробітники Головного управління Національної поліції у той же день встановили та затримали двох осіб, котрих підозрюють у скоєнні злочину. 32-річний та 34-річний молоді чоловіки ніде не працювали і вже до того мали проблеми з законом.

Проте впродовж доби встановились нові обставини кривавого злочину. Стало відомо, що вбивство Тетяни пов’язують із загибеллю 32-річного хмільничанина, тіло якого без ознак насильницької смерті знайдено у Південному Бузі 7 квітня. За попередньою версією, жінка побачила, як її майбутній вбивця пхнув свого сп’янілого товариша у річку і той втопився — за це і поплатилась життям. Ступінь вини і причетність кожного з учасників злочину встановлюються слідством.

Олександра Бондарук