Шановна моя газето!

Дозвольте мені висловити свою думку. Я хочу звернутись до цих радників, впорядників, які вчать нас, за кого і як голосувати. Нешановні порадники, невже ви вважаєте дурнями тридцять відсотків виборців, які проголосували за Зеленського?! Ні! Всі хочуть змін. Нам вже обридли ці брехуни і хапуги при владі. Просто жах, який бруд сиплять на цього невинного чоловіка, тільки тому, що йому повірили найбільше виборців. Де тільки ваша порядність, культура? Гидко слухати, як ви знищуєте цю людину.

Хіба народжуються політиками і президентами? І він навчиться. Головне, щоб не був хапугою і не дурив народ. Нами вже 28 років керують «професіонали». Куди вони загнали нас і нашу колись процвітаючу Україну? Все розкрали, розпродали, загнали нас в боргову яму. Ще залишився найдорожчий скарб – земля! І вони рвуться до влади, щоб продати нашу землю. П’ять років йде братовбивча війна. На ній наживаються свинарчуки і їм подібні. Де ті відрубані руки? Свою руку ніхто не відрубає.

Скільки загинуло наших синів, скільки сиріт, вдів, які оплакують свою гірку долю, виховують самі сиріт. Матері не скидають чорних хусток. Де ці «професіонали», чому вони не зупинять цю війну? А ще наживаються на ній.

Радники, порадьте цим професіоналам, як викорінити корупцію, припинити красти, знизити непомірні тарифи, щоб якийсь олігарх, що сидить на газовій трубі, мав мільйон на день. Схаменіть владу, щоб нарешті стали людьми, і не обдирала свій народ.

Повагу людей до влади потрібно заробити добрими справами. Вибори для того, щоб кожен міг зробити свій вибір. Без ваших порад.

О.Мельник
Він. Хутори