Чоловік загинув під колесами потяга на станції Вінниці, і все це відбулось на очах у правоохоронців. Сім’я впевнена, що трагедії можна було запобігти, і сподіваються, що свідки можуть хоч якось пролити світло на цю ситуацію.

– Володимир довгий час працював у Польщі далекобійником. Одружений, виховував двох синів. Молодшому лиш нещодавно виповнився рік. Пасажирським поїздом №041 «Дніпро — Трускавець» чоловік добирався на роботу, але вночі у Вінниці його звідти зняли правоохоронці за порушення громадського порядку. В результаті Володя загинув під колесами цього ж поїзда. На пероні вокзалу камери відеоспостереження не встановлені, нагрудні камери працівників поліції не працювали чи були відсутні, тому у нас немає підтвердження офіційної версії події, — розповіли рідні згиблого. — Слідчі кажуть, що Володимир був нетверезим, хоча він вів здоровий спосіб життя. Більш того, якщо його вже зняли, то чому не одягнули наручники та не заспокоїли? Чому відразу не повезли до відділку, як це робили раніше? Бо виходить, що загиблий зумів вирватись і побігти вслід за поїздом? Звісно, дорогу нам людину вже ніхто не поверне, але віримо, що завдяки свідкам зможемо дізнатись правду, що саме відбулось того дня.

У прес-службі обласної поліції ось як прокоментували ситуацію:

– До правоохоронців надійшов виклик, що один із пасажирів потяга «Дніпро — Трускавець» дебоширить. На залізничний вокзал виїхав екіпаж. Під час зупинки потяга чоловіка висадили з речами і стали проводити бесіду. Втім, коли він рушив, пасажир взявся доганяти та вхопився за поручні. Але не втримався та потрапив під колеса, де йому травмувало ноги. Під час надання медичної допомоги чоловік помер. Відкрито кримінальне провадження — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілому. Призначена судово-медична експертиза. Чекаємо результатів, які покажуть, чи був у крові загиблого алкоголь. Проте пасажири, які перебували у потязі, стверджували, що він був п’яним.

Контакти рідних є у редакції.

Віталіна Володимирова