Днями наш земляк взяв участь в марафоні, організованому Run Ukraine, і отримав свою першу медаль. Своїми враженнями поділився із журналістами.

– Чесно кажучи, вперше біг 21 кілометр. Який же це кайф відчувати силу суперництва самого з собою, кидати собі виклик. Перші п’ять кілометрів були не дуже важкі, далі вони були трохи складнішими, але на цьому етапі мені дуже допомогла моя група підтримки: сім’я і близькі, я їм дуже вдячний. Ця підтримка надала мені наснаги подолати складний підйом на трасі та сили бігти далі, побороти себе зсередини. Найскладнішою стала ділянка з 13-го по 18-й км, коли сили закінчуються, дихання збивається, в голову лізуть думки, що не добіжиш, хочеш здатися. Але ні, ноги зробили свою справу, вони несли мене до фінішу на автоматі, за інерцією, — розповів Олександр Прохоров. — І, коли залишались останні кілометри,увімкнувся режим турбо. І яке ж це було задоволення, коли усвідомив, що я це зробив, зміг, кинув собі виклик і його подолав! Спочатку почуття були наче в нірвані, навколо натовпу інших людей, камери, преса, вболівальники, волонтери, а я йшов, сповнений задоволення від досягнутого зі сльозами на очах. Переміг себе, підкорив нову висоту! Головне бажання: сьогодні стати краще, ніж учора!

Після такого тріумфу чимало шанувальників цікавляться в Олександра, чи буде він професійно займатись бігом. Але у хлопця поки що інші плани. Нині він активно працює танцюристом у столичному проекті D’Arts Dance Project. Нещодавно на подіумі

Ukrainian Fashion Week показав унікальний танець – інтро, яким відкрив показ колекції одного з найталановитіших і екзотичних дизайнерів Andi. Під акомпанемент східної музики наш земляк з’явився в дивовижному екзотичному вбранні: неймовірної краси шальварах і чалмі. Навідується Олександр Прохоров і до рідного міста. Зокрема у березні відкривав місцевий конкурс «Перлина Жмеринки».

Валентина Лісова