Люди скаржаться на посадовця Андрія Д, який начебто захопив частину проїжджої дороги. Натомість останній всі звинувачення відкидає і називає це особистою неприязню деяких сусідів.

– Нам відомо, що Андрій Д. депутат міської ради та працює у департаменті комунального господарства Вінницької міської ради. Нещодавно він розпочав будівництво паркану, виступивши на територію проїзної дороги загального користування на 1,5 метра. Як результат – зменшив проїзд автомобілям, а пішохідна зона тепер взагалі відсутня. Люди змушені ходити трасою, а це вкрай небезпечно для життя, – розповіли жителі вулиці 1905 року та провулку Лютневої революції у Вінниці. – Тим паче у багатьох родина є діти, які щодня змушені добиратись до навчальних закладів і ризикують потрапити під колеса. Ми намагались донести свою думку до посадовця, але він відмовляється слухати і каже, що матимемо проблеми через скаргу, яку вже віднесли меру Сергію Моргунову. Просимо у відповідних інстанцій провести розслідування та зробити тахеометричну зйомку ділянки вищевказаної людини.

За коментарем ми звернулись до Андрія Д., на якого поскаржились люди. Той своєї вини не визнає.

– Я не є посадовою особою чи чиновником, тож не маю ніякого засобу впливу. Працюю заступником начальника технічного відділу у комунальному підприємстві “Ековін”. Свого часу балотувався на депутата міської ради, але не набрав достатньої кількості голосів, – каже чоловік. – Щодо паркану, то він просто був старим і вже похилився. Саме тому я взявся його привести до ладу. Жодних порушень у встановленні нема, дотримуюсь всіх норм. Більш того, я, навпаки, укріпив дорогу бетоном, а не захопив її частину. Приходили із квартального комітету, муніципальної поліції, нарікань нема. Ініціатором скарги є моя сусідка Рибкіна, яка не раз казала, що помститься, бо я не допоміг заасфальтувати вулицю. Проте я не маю таких повноважень, не є депутатом міської ради та заможною людиною. Маю інвалідність, хвору дружину та трьох діток. І тепер до мене приходять люди, які поставили підписи і кажуть, що їм жінка погрожувала та проклинала. Хоча сама заявниця зайняла землю біля річки Південний Буг та вивела каналізацію у її бік. Це зведення особистих рахунків і мені дуже неприємно коментувати цей бруд!

Валентина Лісова