Трагедія сталась у Могилеві-Подільському. Після Великодня знайшли повішеним 40-річного працівника поліції капітана Олександра Чорного.

За попередньою інформацією, причиною став побутовий конфлікт. Втім, друзі та близькі у цю версію не вірять…

– Хоч робота в Олександра була важкою, але скільки пам’ятаю, був він завжди спокійний та простий у спілкуванні. Із дружиною Мариною виховували трьох дітей — сина Ваню та двох доньок — Тетяну і Софію. Разом із ними проживав батько, — кажуть знайомі. — Родина дуже дружна, і конфліктів у них не було. На Паску з їхнього подвір’я лунав сміх, смажили шашлики. А вже наступного ранку поліцейського знайшли на дереві повішеним. Для всіх загадка, чому він вирішив вкоротити віку, адже планів мав чимало.

Як повідомили у прес-службі обласної поліції, покійний пропрацював у правоохоронних органах 19 років. Спочатку був дільничним, останні роки займав посаду оперативного чергового. Брав участь у миротворчій місії в Югославії. У Могилеві-Подільському колеги характеризують Олександра Чорного виключно позитивно.

– Інцидент відбувся поза службою — у вихідний день. За даним фактом відкрите кримінальне провадження. Крім того, провадиться і службове розслідування. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, — додали у прес-службі.

Віталіна Володимирова