Олімпійська чемпіонка-2008 в багатоборстві Наталія Добринська скоро знову стане мамою. Бо у 36-річної атлетки та її чоловіка Костянтина Євтушенка вже є син Дарій та донька Аліса. Але зіркова пара на цьому не зупиняється… І на травневі свята Наталя виклала у своєму Інстаграмі фото із круглим животиком із курорту Шарм-аль-Шейх в Єгипті …

Раніше відома вінничанка та переможниця Олімпіади так коментувала чергове поповнення у своїй родині:

– Чоловік у нас планує, а я все встигаю, – сміється Добринська. – Дитина запланована. Чекаємо в вересні. Тому на Олімпіаду в Ріо в серпні не поїдемо. Але, значить, поїдемо на наступну. Кого чекаємо? Дівчинку. Ми відразу знали, як назвемо сина. І зараз чоловікові дуже важко: у нього все має бути заплановано, а тут не можемо запланувати ім’я. Це ж просто катастрофа (сміється)! Я ставлюся до цього спокійніше – ось народиться, тоді і подивимося, як назвати. Чи бачу я своїх дітей у спорті? Я – звичайно, але це буде їхній вибір. А ми вже подбаємо, щоб у них були і спорт, і освіта, і гуртки…

Олімпійська чемпіонка-2008, чемпіонка світу і Європи, заслужений майстер спорту України Наталія Добринська народилася в 1982 році в селі Якушинці (Вінницька область).

При цьому про вибір хобі для дівчинки в сім’ї майбутньої чемпіонки довго не думали. Любов Аполлінаріївна (мама Наталії) – чемпіонка Вінницької області з армрестлінгу і журналістка. Батько, Володимир Степанович, керівник відділу Вінницької райдержадміністрації, займався інвалідним спортом. Сестра, Вікторія Добринська, майстер спорту зі стрибків у висоту.

У 2004 році Добринська потрапила на Олімпіаду в Афінах, де посіла 8 місце. Проте вже через чотири роки на Олімпійських іграх у Пекіні 26-річна Наталя виборола 1-е місце в семиборстві і принесла збірній України п’яту золоту медаль.

Її світовий рекорд у п’ятиборстві (5013 очок) досі залишається ніким не побитий!

У 2012 році помер чоловік Наталі — тренер Дмитро Поляков, заслужений діяч фізичної культури і спорту України. Після трагедії спортсменка невдало виступила на Олімпіаді в Лондоні, навіть не завершивши змагання.

У 2013 році Добринська офіційно оголосила про завершення спортивної кар’єри. Урочиста церемонія проводів видатної української спортсменки відбулася 27 жовтня в НСК «Олімпійський».

– Кожен спортсмен боїться дня, коли він повинен завершити свою спортивну кар’єру… Я ж розуміла, що могла залишатися в спорті ще років 5-6 точно, але знайти мотивацію для цього з кожним виступом було все важче. Мені пощастило досягти того, про що мріяла в спорті, і навіть більше! В один момент відчула, що пора переходити на інший рівень. Це не означало, що я прощалася зі спортом, просто тоді мені відкрився шлях ще більшого занурення в нього. Для мене це не було важке рішення, адже я точно знала, що буду робити і чим буду займатися далі, — зізналася Наталя.

У 2014 році Наталя Добринська знову вийшла заміж. Обранцем чемпіонки став бізнесмен, учасник шоу «Холостяк-4» Костянтин Євтушенко. До речі, весілля пара відсвяткувала на НСК «Олімпійський».

У 2014 році Добринська народила сина Дарія, а у вересні 2016 року у олімпійської чемпіонки і екс-героя проекту «Холостяк» народилася дівчинка. Доньку назвали Алісою…

Нині в Інстаграмі після фото з круглим животиком із Єгипту Наталя приймає вітання від друзів та ставки на народження 3-ї дитини – хлопчик чи дівчинка?

Сергій Годун