У місцевого підприємця та депутата серед білого дня винесли мільйон гривень, 100 тисяч доларів та 200 грамів золота. Злодіїв так і не знайшли, а поза очі розповідають, що не обійшлось без наводки людей із близького оточення. Тільки вони могли знати, що у будинку знаходиться кругленька сума…

– У власності бізнесмена два підприємства, кафе та магазин. Давав іншим роботу, чесною працею кошти заробляв, допомагали діти та зяті. Напередодні потерпілий святкував круглу дату у колі великої родини, — розповіли його знайомі. — А вже наступного дня поїхав проводжати гостей на поїзд. Було близько 15.00. Саме в той момент злодії через вікно залізли в хату і винесли гроші та золото. Їх бізнесмен мав витратити на нове обладнання, адже займається випічкою хліба та короваїв. І що цікаво, про це майже ніхто не знав.

Заява у поліцію написана, поки що винуватців не знайшли. Сигналізація та камера не працювали через… довірливість. Але нині зрозуміло одне — хтось зі знайомих слідкував та допомагав бандитам. Та й останнім часом родина підприємця стала помічати біля себе невідому машину. Але уваги тоді не звертали.

У прес-службі обласної поліції підтвердили інцидент, за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Валентина Лісова