Бідолашна жінка зуміла загасити вогонь і з термічними опіками тіла та дихальних шляхів нині перебуває в обласній лікарні, попереду довготривале лікування та не одна операція. Її кривднику за замах на вбивство загрожує до 15 років ув’язнення.

– Співмешканці до нас переїхали сім років тому та орендували хату. Проживали із донькою та онуками Валентини від першого шлюбу. Але два тижні тому вони переїхали до іншого будинку. Віктор був турботливим та люблячим, допомагав по догляду за малечою. Пара сезонно працювала у місцевому фермерському господарстві, справляли гарне враження. Але останнім часом чоловік став  зловживати спиртним і залишився без роботи. Тож забезпечення сім’ї взяла на себе його обраниця, – розповіли нам односельчани потерпілої. – Того дня між Віктором та Валентиною виник конфлікт, чоловік облив ганчірку бензином і кинув коханій на обличчя. Після того підпалив. Потерпіла стала тікати, а її обранець кинувся вслід, щоб ще більше завдати їй болю. Але не встиг.  Сусіди, коли помітили, як з хати йде вогонь, здивувались. Бо ж у таку пору не палять грубку, та й двері чомусь були відчинені навстіж. Відчувши недобре, кинулись на подвір’я. Валя знаходилась у літній кухні, обличчя її було обгоріле. А тим часом Вітя сховався у погребі та у стані алкогольного сп’яніння заснув. Вже потім на слідчому експерименті він заявив, що раніше переніс складну операцію на голові, і під час сварки з жінкою щось перемкнуло. Але ми вважаємо, що у всьому винна горілка!

Відомо, що злочинця взяли під варту без права внесення застави.  За замах на вбивство йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Рідні та друзі Валентини Римар кажуть: у момент трагедії вона була тверезою і за те, що була проти того, аби її чоловік йшов за пляшкою, ледь не поплатилась життям. У жінки діагностували 60% опіків тіла. Найбільше постраждали обличчя та кінцівки. Мають ампутувати всі пальці на ногах. Їй вже зробили одну пересадку шкіри, але таких потрібно ще декілька. Крім донорів, троє дітей потерпілої просять небайдужих допомогти фінансово.

Картка для допомоги:

Альфабанк 5169 1573 0272 6371 (Ірина Ярова)

Віталіна Володимирова

Будинок подружжя
Валентина до трагедії…