Водій скутера “Ходна Діо” Б., 1992 р.н., жителька с. Павлівка, рухаючись по вул. Польовій в с. Павлівна, не впоравшись з керуванням, допустила зіткнення з велосипедистом Б., 2012 р.н., жителем с. Павлівка.

Внаслідок ДТП водій Б. з діагнозом ЗЧМТ, закритий перелом правого передпліччя зі зміщенням та пасажир її син Б., 2010 р.н. з діагнозом ЗЧМТ, СГМ, забійна рана лівої надбрівної дуги, забій правого колінного суглобу, госпіталізовані до травматологічного відділення Іллінецької ЦРЛ.

Водій автомобіля «Опель Вектра», д.з. АВ 6061 ЕВ С., 1987 р.н., житель м. Могилів-Подільський, рухаючись по вул. Острівська в м. Могнлів-Подільський, не впоравшись з керуванням та не врахувавши стану дорожнього покриття, скоїв зіткнення з парканом.

Внаслідок ДТП пасажир С., 1984 р.н., житель м. Могилів-Подільський, оперуповноважений СКП Могилів-Подільського ВП з діагнозом ЗЧМТ, забій головного мозку середнього ступеня, госпіталізований до реанімаційного відділення Могилів-Подільськогї ОЛІЛ та пасажирка Р., 1993 р.н., жителька м. Могилів-Подільський з діагнозом відкритий перелом правого гомілково-ступневого суглобу, госпіталізована до травматологічного відділення Могилів-Подільської ОЛІЛ.

Юлія Іванюк