І 276 персоналій із так званого «Нагородного списку» Порошенка, де вже засвітились 5-ро вінничан… Але перш за все серце кожного справжнього чоловіка чіпає День матері, бо мама – це святе для кожного із нас!

– В День матері вітаю кожну маму. Бажаю міцного здоров’я, море квітів та мирного неба над Україною! А також вклоняюсь перед кожною матір‘ю, що втратила свою дитину на цій війні… Та стаю на коліна перед вами, як це обіцяв і зробив лідер нашої партії «Слуга Народу», новий Президент України Володимир Зеленський, – зазначив член Команди Зе, вінничанин Сергій  Кармаліта. – Цілую ваші натруджені материнські руки, і вибачте, що не вберегли ваших дітей від цієї війни…

– Сергій Володимирович, яка ваша окрема думка про «саботаж» інавгурації нового Президента України Володимира Зеленського?

– Це просто ганьба! Бо більше 73% громадян України зробили свій вибір на користь Володимира Зеленського та змін у країні, а Верховна Зрада злочинно ігнорує волевиявлення свого народу. На жаль, у житті повторюється «сценарій» із 5-ї серії 1-го сезону серіалу «Слуга народу», де точно описано весь цей саботаж і його причини… Звісно, це фарс у парламенті двох найбільших фракцій та загалом переляк цієї влади Петра Порошенка, які досі не оговтались від нищівної поразки на виборах 21 квітня. Мабуть, 5-ю точкою так прикипіли до своїх владних крісел, що просто так вони самі не встануть і не підуть геть? То ми їм всією Командою Зе разом із країною допоможемо піти! Звісно, вони бояться розпуску Ради і нових виборів… Нам ставлять у приклад передачу влади в демократичній Америці та Європі. Але ми не Америка, ми – Україна, і у нас на Сході триває неоголошена війна.

Тому наш лідер Володимир Олександрович однозначно зробить висновки із цього ганебного саботажу… І я впевнений, що він одразу прийме рішучі рішення на посаді Президента.

– Чого ж бояться опоненти Команди Зе?

– Я вважаю, що вони добре розуміють, що більше їм ніколи не бути народними депутатами, і тому тягнуть час… Впевнений, що їм дали таку команду згори, і до 27 травня однозначно будуть всіма способами відтерміновувати інавгурацію Володимира Зеленського… Але це їх не врятує, бо гнів народу буде лише наростати. І недовіра до цієї Ради, яка нині не перевищує жалюгідних 4%.  Як громадянин України та член Команди Зе я вимагаю якнайшвидшої передачі президентської влади Володимиру Зеленському, бо так жити далі неможливо.

Коли буде визначена точна дата інавгурації Володимира Олександровича, я планую особисто привітати його із цією непересічною подією в столиці України – місті-герої Києві.

– Як ви ставитесь до «Нагородного списку» Порошенка із 276 особи?

– На жаль, Петро Порошенко за рахунок всіх нас «віддячив» своїй свиті за відданість та роботу в останні 5 років його влади… Звісно, там є дійсно видатні та заслужені люди, яких треба було давно відзначити…

Але в першу чергу варто було нагородити тих 616 матерів-героїнь, які народили і виховали головну надію України – дітей! Та справа до відзначення цих дійсно героїчних жінок чомусь дійшла лише тепер, після роздачі Порошенком генеральських звань та орденів своїм наближеним…

Тому ще раз вітаю кожну Матір, кожну жінку-трудівницю і всіх ветеранів – захисників Вітчизни.

Ваш Сергій Володимирович Кармаліта