На об’їзній дорозі м. Немирів, водій автомобіля “МАН”, д.з. АВ 4549 ЕА С., 1980 р.н., житель с. Кушниці Гайсинського району, рухаючись в напрямку м. Немирів зі сторони м. Вінниці, не надав перевагу в русі автомобілю “ВАЗ 21012”, д.з. ВХ 8143 АІ під керуванням М., 1993 р.н., жителя с. Мухівці, який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля “ВАЗ” Ш., 1993 р.н., житель с. Мухівці, від отриманих травм загинув на місці події, пасажир Б., 2000 р.н., житель с. Мухівці з діагнозом політравма, перелом правої ключиці та водій М. з діагнозом політравма, вивих правого стегна, були госпіталізовані до реанімаційного відділення Немирівської ЦРЛ.

На автодорозі сполученням “Житомир-Могилів-Подільський”, в смт. Стрижавка, водій автомобіля “Део Ланос”, д.з. АВ 9300 ВН П., 1988 р.н., житель с. Райки Калинівського району, рухаючись зі сторони м. Вінниця в напрямку м. Калинівка, допустив наїзд на пішохода П., 2005 р.н., жительку смт. Стрижавка, яка рухалася по ходу руху автомобіля.

Внаслідок ДТП П. отримала тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, СГМ, забійна рана тім’яної ділянки голови зліва, госпіталізована до щелепно-лицьового відділення ВДОЛ.

Юлія Іванюк