Люди перебувають у шоковому стані і благають якнайшвидше знайти бандитів! Адже що може статись наступного разу із сім’єю, вони навіть бояться уявити. Відомо, що на місці НП працює поліція.

– Близько 02-50 нас розбудили сусіди і повідомили, що горить машина мого брата Максима Кушніра, який із нами займається фермерством. Коли ми вибігли на вулицю, один чоловік вже гасив авто вогнегасником. Так як поряд трансформаторна підстанція, через пожежу там стався вибух і автоматично зникло по всьому районі. Лиш тільки що увімкнули.

Автомобілю “БМВ” облили бензином передню частину. Він сильно обгорів і ремонту не підлягає! Камери зафіксували злочинця, одяг типу спортивного. Підпалити майно йому вдалось з другого разу через сиру погоду, – каже фермер з Бару Вікторія Кулик. – Найцікавіше те, що всі ці злочини відбуваються 17 числа. 17 лютого нам з братом вже спалили дві машини. І ось рівно через три місяці знову. Що чекати знову? Невже прийдуть вбивати як це зробили з подружжя фермерів у Шипинках?

Нагадаємо, Вікторія Кулик вже 13 років є власницею фермерського господарства «Дар’я і Я», яке зареєстроване в селі Кузьминці Барського району. Орендує близько 600 га землі, займається розведенням свиней та ВРХ. Батько Віктор — голова Асоціації фермерів у Барському районі. Втім, останні місяці жінка переживає справжній жах! Київський реєстратор провів незаконну перереєстрацію її підприємства, а новим власником стала нікому не відома особа. Аби залишити в спокої нашу землячку і повернути її ж бізнес, у неї вимагали чималі кошти. Коли вона написала скаргу до Мін’юсту і не захотіла її звідти забирати, їй стали палити авто…

Віталіна Трудько