«Доброго дня, шановна редакціє!

Ми, мешканці села Побережного Вінницького району, звертаємось до вас із проханням про допомогу…

45 років тому у нашому селі побудували клуб. Улюблене місце відпочинку усіх нас. Крім клубу, є й бібліотека. У листопаді минулого року ми урочисто відсвяткували 50-річчя перейменування нашого села та 45-річчя клубу. Для нашого села це вагомий та чудовий ювілей! Відбувся святковий концерт, пісні, співи, танці… Квіти, посмішки на обличчях. Було гарно, весело, душевно, чудово. Тоді ж наш клуб визнали чи не найкращим у районі. Але недовго ми раділи!

Нині у нашому клубі гуляє вітер. Вже три місяці, відколи була страшна стихія на початку березня. Тоді ураганні пориви вітру зірвали шифер на даху. Тож зараз щойно дощ, то наш клуб відразу заливає вода. Холодна весна, суцільні зливи… Біда…

Де вже працівники клубу та наші громадяни не оббивали пороги, куди не звертались, скрізь тиша. Лише обіцяють допомогти, але справа далі слів та обіцянок так і не рухається. Тож невже історія нашого клубу закінчиться у ці 45 років? Навіки?

З повагою, громада села»

Коментар сільського голови с. Побережного Андрія Короля:

– Дійсно, під час ускладнень погоди на початку березня поривами вітру були зірвані листи шиферу з клубу, пошкоджено дах. Ми неодноразово звертались за допомогою до Вінницької райдержадміністрації, районної ради, адже за кошти сільського бюджету самостійно зробити ремонт немає можливості. Бо, крім ремонту даху, потрібний й ремонт кімнат, інші роботи. Нам пропонували різні варіанти. Тож сподіваємось за допомогою Вінницької районної ради якнайскоріше вирішити це питання.