Нещодавно у світ вийшов черговий номер чоловічого журналу XXL. Цього разу його обкладинку прикрасив Дмитро Комаров, знаний мандрівник. А ось компанію йому у провокаційній фотосесії склала наша землячка — Іванна Онуфрійчук. Вона позувала у відвертих мереживних сукнях та купальнику.

– Зізнаюсь, що майже щоденно отримувала пропозиції знятись для глянцю. Втім, чомусь не погоджувалась. А тут написали із XXL, і я довго вагалась, чи роздягатися для чоловічого журналу. І не встояла, — розповіла Іванна. — Вийшло дуже гаряче, тим паче зі мною поряд був не лише Діма Комаров, а й чудова діджей Настя Кумейко.

Зазначимо, що Іванна Онуфрійчук родом із села Рахнів-Лісових Шаргородського району. Навчалася в Академії митної служби України в Дніпропетровську. –Після того працювала більше року старшим інспектором митної служби України у службі боротьби з контрабандою на кордоні з Молдовою. З часом перевелась до Міністерства екології в Київ і ще рік працювала в юридичному департаменті. Окрім роботи в державній установі, працювала моделлю: спочатку в рекламі весільних суконь, потім — в рекламі купальників та спідньої білизни, а далі в показах дизайнерського одягу на Тижні мод. Іванна стала обличчям відомих глянців, знімалась у рекламних роликах. Окрім того, красуня знялася в реаліті-шоу: «Богиня шопінгу», «Ікона стилю», «Інтуїція», «Панянка-селянка» та у кліпі гурту «Bigudi SHOW».

Має титули у конкурсах краси «Міс Принцеса України» та «ТОР 7 Miss Princess of the World».

Зараз наша землячка сконцентрована на телевізійній кар’єрі і вже більше року веде програму «Без краватки». Нині вона бере участь у конкурсі «Самая успешная женщина» в номінації «Телеведущая года». Щодо особистого життя, то його красуня не афішує. Але нещодавно її бачили у компанії героя «Холостяка» із Грузії Іраклі Макацарія.

Віталіна Володимирова