Нещодавно відбувся кастинг на всеукраїнський конкурс краси «Краса країни». Спробувала свої сили в ньому і вінничанка Олена Жагловська.

В результаті їй вдалось потрапити до фіналу та увійшла в «Топ-15 найкрасивіших жінок України». Нині триває інтернет-голосування, і наша землячка у лідерах. А вже у червні пані Олена змагатиметься за можливість представляти Україну на «Mrs Globe 2019» у Китаї. Вболіватимуть за красуню чоловік, 6-річний син та вся велика родина.

– Даний конкурс проводиться в Україні вперше, і він істотно відрізняється від всіх інших. Він ламає стереотипи, тут задіяні прості люди, які й беруть участь у голосуванні та замість суддів обирають учасницю, яка варта перемоги. Під час відбору увагу звертали не лише на зовнішність, а й внутрішню наповненість, — каже 32-річна Олена Жагловська. — Приємно й те, що «Краса країни» має благодійну складову і підтримує програму, яка допомагає фінансово онкохворим. Вирішила піти на конкурс, бо це для мене відкриття себе з іншої сторони, можлиіасть постати в іншій іпостасі. Адже досить багато часу присвячую роботі, а хотілось би присвятити його і реалізації своїх мрій. Хочеться поділитись власним досвідом, показати, що жінка – це не лише краса, а й реалізована особистість. Безумовно, підготовка до конкурсу дуже насичена та цікава, хоч і потребує чимало сил та праці. Підтримати мене досить просто. Достатньо зайти на сайт конкурсу, відкрити вкладочку «учасниці», «фінал». Під кожним фото є невеличкий клік «голосувати».

Додамо, що Олена Жагловська закінчила Вінницький національний технічний університет. Захистила кандидатську дисертацію на тему радіовимірювальних приладів. Має вчене звання доцента кафедри електроніки та наносистем ВНТУ. Працює заступником декана з навчально-виховної роботи факультету інфокомунікацій та радіоелектроніки. Незважаючи на технічну освіту, красуня захоплюється творчістю і брала участь у проектах «Танці з викладачами» та «Місіс Вінниця Інтернешнл-2019».

Віталіна Володимирова