Його учасницями стали відвідувачки Територіального центру соціального обслуговування  Вінниці. Вони готувались до цього заходу кілька місяців. Навіть коли конкурсантки розуміли, що буде важко, вони все одно посміхались.

У конкурсі «Пані 60+» взяли участь вісім жінок. Вони розповідали про себе, свої вподобання та захоплення. Під час інтелектуального конкурсу учасниці відповідали на запитання про збереження навколишнього середовища, сенс життя, дружби тощо. Також продемонстрували свої вміння дефілювати. До речі, під час одного з дефіле жінки були одягнуті в український національний одяг – вишиванки. А під час іншого виступу – у елегантних сукнях.

За рішенням журі, Пані 60+ стала Чикірякіна Тетяна, Віце-пані 60+ – Плотицька Анна. Також були й переможниці в номінаціях. «Пані неповторність» стала Тамара Ковальчук, у номінації «Пані творчість» перемогу здобула Очередько Ольга, «Пані інтелектуальність» – Скалоцька Ольга, «Пані загадковість» – Костюкова Тетяна. «Пані артистичність» стала Скачко Лідія і «Пані чарівність» – Дудчук Майя. За оплесками глядачів визначили «Пані глядацьких симпатій», нею стала Очередько Ольга.

Валентина Лісова