Особисті консультації, нові ідеї, 10 годин кейсів та доповідей. І все це не виїжджаючи з рідного міста! На учасників конференції чекають 8 спікерів, серед яких Guest спікери з компаній Meest China та Royenko Agency; консалтинг-зона для учасників конференції з питань маркетингу, продажів, PR та дизайну; нетворкінг та натхнення.

Якщо ви хочете почати власний бізнес та зрозуміти, що на вас чекає,прагнете розвинути свій бізнес та заглибитися в одну із зазначених тем,шукаєте натхнення, щоб розвивати свій бізнес на другому диханні Q Business Conference — подія, яку ви не можете пропустити!

Ми поговоримо про те, як обрати та протестувати власну ідею, підібрати, розвивати та утримувати команду, як створити власний бренд та правильно його просувати, як розпочати працювати з Китаєм, що робити, коли в тебе мінімальний бюджет на рекламу та як продавати та ефективно налаштувати роботу відділу продажу.

Крім цього кожен передплатник 33 каналу має можливість придбати квиток зі знижкою 10%.

Для цього просто напишіть на пошту: info@quadrate28.com або зателефонуйте за номером: 095 653 42 34 (Катерина) та вкажіть, що ви від партнера події «33 канал».

До зустрічі у готелі “Франція”! @Q Business Conference: Вінниця

http://catcut.net/w39B