Про це благодійниця повідомила на своїй сторінці у соцмережі. Причиною стали фінансові проблеми та байдужість посадовців.

– За час існування закладу існування ми врятували більше 100 діток від дитячих будинків.

Безмежна подяка усім добрим людям, які протягом цих 3 років існування центру були поруч зі мною, – повідомила Ольга Череватова. – Але , на жаль, усі комунальні послуги за весь цей час я сплачувала самотужки. А будинок має площу 600 квадратних метрів й субсидію бридично на утримання такого будинку не була передбачена. Я так сподівалась до останнього, що наша влада, до якої неодноразово зверталась за допомогою, якось зможе мені допомогти. Через два тижні центр буде порожній, без діток та матусь. Усе, що є у центрі, буде роздано матусям, які залишаються без підтримки. Якщо у Вас є можливість прихистити хоча б одну родину, буду вдячна. Наразі у центрі проживає 15 матусь та 22 дитини. Якщо Ви знаєте родини, яким потрібна допомога у меблях, засобах гігієни, одягу та в інших речах, то усе, що є у центрі, я віддам. Центр знаходиться за адресою:Вінницька область, Вінницький район, село Лука-Мелешківська , вул.Верхня-Нагірна 38. Тел. 093 0066822.

Така новина неабияк вразила вінничан й вони висловлюють свою підтримку засновниці кризового центру і все ж надіються, що можна щось змінити.

Додамо, що “Дім Мама” був єдиним в Україні приватним закладом для тимчасового проживання мам із дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах. Вінничанка та мама трьох діток Оля Череватова придбала будинок за 60 тисяч доларів. Жінка все сама оплачувала. А ще, як не парадоксально, податок “за розкіш”, адже мала такий великий будинок… Писали Президенту, просили допомоги, але ніхто не підтримав.

Подробиці читайте у газеті “33-й канал”

Віталіна Володимирова