Надійшло повідомлення про те, що в м. Гайсин по вул. 1-го Травня, водій автомобіля “Opel Insignia” н.з. АВ 5580 00, Я., 1941 р.н., житель м. Гайсин допустив наїзд на пішохода Ф., 2007 р.н., жительку м. Гайсин, яка переходила проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході, та яку від удару авто відкинуло на зустрічну смугу руху, де вона вдарилась об низ переднього бампера автомобіля “Toyota Camry” н.з. АВ3992СР. під керуванням X., 1973 р.н., жителя м. Гайсин.

Внаслідок ДТП пішохід Ф. з діагнозом політравма, ВЧМТ, забій головного мозку важкого ступеню, мозкова кома, множинні рани черепа, закритий перелом лівої гомілки, госпіталізована до реанімаційного відділення Гайсинської ЦРЛ.
Надійшло повідомлення про те, що 20.05.19 біля 17.30 водій автомобіля “Scania” н.з. АІ2518НС, Н., 1966 р.н., житель с. Оляниця, при виїзді з с. Гордіївка, не надав перевагу в русі, та допустив зіткнення з автомобілем “Mitsubishi Carisma” н.з. АВ9843СТ, під керуванням Б., 1967 р.н., жителя с. Голдашівка, Бершадського р-ну, який рухався по головній дорозі.

Внаслідок ДТП водій автомобіля “Mitsubishi Carisma” Б. отримав тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, СГМ, закрита торакальна травма живота, та госпіталізований до травматологічного відділення Тростянецької ЦРЛ.

Юлія Іванюк