Весь райцентр — від базару до автостанції — шумить-гуде, бо нічого подібного народ не бачив. Кажуть, цю парочку везли в лікарню під службовою скатертиною з одного кабінету самого голови району! «Розкліщення» тривало 40 хвилин. Бо розлучити коханців змогли лише лікарі «районки». І тут «член попав у плєн» в кінці каденції голови РДА! — ось такі шокуючі подробиці секс-скандалу районного значення нині переповідають очевидці за 30 кілометрів від Вінниці. – Не секрет, що голова РДА «зажигав» із своєю підлеглою… І з цього приводу по району ходять смішуточки, що «порохоботи» в коханки обирають білявок! Бо кажуть, що ця чиновниця спеціально перефарбувала волосся «під блонду» на догоду своєму кавалеру…

Втім, можна не сумніватись, що свого ставленика в район спробує прикрити відомий нардеп-перебіжник… Адже саме за його «квотою» РДА очолив молодий і красивий голова, прізвище якого в районі гримить саме через секс-скандал у кабінетах влади… Але ця тема буде піднята на сесії обласним депутатом. Як він пообіцяв, бо вже не сила терпіти це все б…во.

Андрій Власенко

Від редакції. Шановні читачі! Ми довго проходили повз шокуючі подробиці приватного життя наших керівників. Ми і ви були делікатними та великодушними. Але ця наша доброта та делікатність виростила в коридорах влади справжніх монстрів та моральних збоченців. Той схиблений на сексдомаганнях молоденьких підлеглих, той, батько трьох дітей, купує квартири за відмиті кошти для утриманок та стає керівником департаменту, бо її сестра утримує елітний бордель для нардепів. Цього більше терпіти не можна, і про таке треба казати, бо якщо публічна людина дволика і її поведінка не відповідає морально-етичним нормам, то вона насправді така в усьому, просто гарно вміє маскуватись.

Тому ми започаткували в газеті постійну рубрику «Шокуючі факти із життя високопосадовців». Запам’ятайте, для журналістів незручних тем не має бути, так як і у вас запитань до тих, кого ми утримуємо на свої податки. Тому повідомляйте нам і «про це».