Доброго дня, шановна редакціє!

Ми з села Теофілівки Бершадського району. Чотири роки усією родиною були на заробітках. А коли повернулись, то побачили, що у нас з хати викрали лічильник електроенергії… Кому він був потрібний? Згодом ми дізнались, що це зробив один наш сусід. Я підійшла до нього — питаю, навіщо викрав лічильник. Він відповів: мовляв, він намотав нам купу електроенергії. А який стосунок має наш лічильник до його хати? А далі сусід почав погрожувати, що спалить хату, повбиває нас усіх! Кричав: «Мені пох…, я вас всіх все одно повбиваю!» Наостанок сильно штовхнув мене!

Мій чоловік ходив «виховувати» сусіда, але марно… Лічильник нам він так і не повернув. Я написала заяву на цього чоловіка про крадіжку та погрози знищити мою родину до Бершадського райвідділку поліції. Але вже минув місяць, а жоден з правоохоронців не відреагував на мою заяву. Наш дільничний просто ігнорує нас…

8 травня я зателефонувала до чергової частини райвідділку — дізнатись, чому вони не займаються цим злочином… Там щось буркнули невдоволено: «Яке вам діло? Ваш дільничний відмовився цим займатись!» Чи знає начальник поліції Вінниччини, як поводяться його підлеглі у районах?

З повагою,
Марія Антонівна

Коментар прес-служби поліції Вінниччини:

– Заява громадянки зареєстрована. Із чоловіком, на якого скаржиться потерпіла, наші співробітники провели профілактичну бесіду. Підстав відкривати кримінальне провадження нині немає.