10:00, м. Вінниця, вул. Соборна, 6, Вінницький апеляційний суд:
«Укривання злочинів правоохоронної системи та свавілля суддів
 Вінницької області»

11:00, м .Вінниця, вул.Монастирська,33, Прокуратура Вінницької області:
«Фальшування матеріалів кримінальної справи проти Мілінчука М.М.»

12:00, брифінг в приміщенні малого залу, Вінницької Торгово-Промислової Палати за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 67, на тему: «Знущання правоохоронців та суддів Тульчинського району, Вінницької області над законодавством або Тульчинське «кривосуддя»»

Погрози вбивством
Поширення неправдивої інформації  у ЗМІ
Психологічний тиск з метою «вижити» з постійного місця проживання
Умисне спотворення показів свідків з метою постановлення неправосудного рішення
Відверте  ігнорування висновків  судмедексперта
Блокування всебічного повного та об’єктивного дослідження доказів у судовому процесі
Зникнення з матеріалів досудового кримінального провадження, первинного витягу з ЄРДР
Спонукання/доведення до самогубства через голодування

Це, не вичерпний список знущань над родиною мешканця смт. Шпиків, Тульчинського району, Вінницької області, які вчинялись  службовими  особами Тульчинського ВП ГУНП у Вінницькій області, Прокуратури цього ж району та суддями Тульчинського районного суду вчинені з метою отримання неправомірної винагороди у сумі 5 000 доларів США.

Чи причетні до цього прокурори Вінницької обласної прокуратури та судді Вінницького Апеляційного суду?

Відповіді на ці та інші запитання Ви зможете отримати під час проведення брифінгу.

14:00   Розгляд апеляційної скарги Мілінчука М.М. на вирок Тульчинського районного суду  в Вінницькому Апеляційному суді, м. Вінниця, вул. Соборна, 6

Окрім цього:  В рамках популяризації серед місцевого населення правил дорожнього руху,  а саме:  правил користування пішохідними доріжками за адресою м. Вінниця, вул. Соборна на декількох піших переходах буде проведено інформаційно-повчальний захід з використанням пішохідних переходів.

Кожен чиї особисті права та свободи були порушені органами влади, ті хто має інформацію  про порушення законодавства та Конституції України органами влади та суддями судів Вінницької області (Поліції, Прокуратуи, ДБР, НАБУ, СБУ та інших…) можуть долучитись до акції та будуть мати змогу безкоштовно отримати консультації фаховими експертами, правозахисниками, адвокатами  присутніми на акції.

Ініціатори заходу: Мілінчук О.О. Мілінчук М.М. Львівський та Монастирищенський підрозділ ГО «Стоп корупції ». Бажаючих долучитись до акції  та з інших питань прошу звертатись  за номером телефону 0677124317