Бо ж займатись сексом в робочому кабінеті двом високопоставленим, одруженим держслужбовцям, коли люди із сіл чекають на прийом із «вопіющими» проблемами, та так, щоб аж сталася ця медична проблема, яку в народі називають «скліщенням» – це «харашо», а написати про це – то це аморально — газеті і журналістам ганьба? Тому вважаємо за потрібне дати відповідь.

Зрозуміло, що ця публікація мала ефект інформбомби. Бо ж тут все – резонанс і тема сексу, а у нас же 70 відсотків – діти «совдепу», які вважають, що його нема, або це можна – але тихо і в закутку… А ще є вагомий відсоток співчуваючих – «З кожним може статись»… Бо ж живуть з такою ж мораллю, переданою нам із СРСР: що за голова, який не має коханок! І як підкреслювала одна знаюча жіночка – «желатєльно в кожному селі!»

Отож, поговоримо відверто. Неважко здогадатись, що ми володіємо набагато більшою інформацією, аніж пишемо. Бо керуємось нашим гарним чи ні – але законодавством. І подібних звернень від читачів за своє журналістське життя переслухали тисячі. Але ж народ у нас «фукає»! Мовляв, непристойно, мовчіть – на це табу! Ну й що, що кожну другу доньку в таких владних кабінетах – вищих чи нижчих, вибачте, якийсь озабочений і престарілий чиновник чи директор робить «підстилкою»… Вигодувану і виплекану – вашу єдину донечку, тати і мами!!! Головне, вам такі історії ріжуть вуха – «Фу»?!

Або ж впізнали себе — дорвались до влади і одразу відчули себе півнем у курнику підлеглих красунь – знову «ФУ»… А є ще випадки, що ваша мама чи навіть дружина таким способом зробила кар’єру та вам проклала дорогу на владний Олімп – знову «ФУ»…

Та тільки на такі ваші ФУ ми більше вважати не будемо. Ми розуміємо, що в таких людей є багато родичів, друзів – та і самі інкогніто готові день і ніч «зривати» редакцію осуджуючими дзвінками, бо ж що ще робити після такого резонансу?! Але ми маємо на це право і обов’язок! Бо покликані об’єктивно відтворювати дійсність. Яка дійсність – таке відтворення. Ми хочемо нагадати, що якби це сталось із подружжям — інша справа. Бо тоді б це була медична проблема. Але коли ось цей безсоромний факт засвідчив, чим займається голова в час війни і економічної кризи – проблема нашої влади, платників податків – ось на що ми їм даємо відраховані у нас кошти!

Бо саме така поведінка засвідчує, як прогнила система влади, якими неефективними є дії ось таких, вибачте, «озабочених чиновників». Бо ж тільки подумайте, що у них в голові, якщо вони таке дозволяють у владному кабінеті.

Ви тільки проаналізуйте останні резонансні події – там командир частини, батько 3-х дітей домагається сексу із підлеглою; там директор ставить умову: або ти зі мною спиш, або я тебе розтопчу; там викладач шантажує студенток – постіль за оцінку.

Цього більше терпіти не можна. Тому можете хоч фукати, хоч хрюкати, шановні сноби, яким так дискомфортно, що «33-й» добрався і до ваших «табу».

У кабінетах – треба працювати! В головах має бути Бог і Україна. Мораль – це основа усього. І аморальний керівник – гірше ворога…

Ми знаємо, в якому районі це сталось, і прізвища голови та його підлеглої. Але те, що сталось – є медичною проблемою. А згідно з законом, медичний діагноз не має права розголошувати про пацієнта ніхто, крім нього самого. Тому й пишемо завуальовано, як цього вимагає закон. А пишемо, бо те, що сталось, є не меншою суспільною та моральною проблемою. А затаскати нас аморальним чиновникам по судах нагоди не дамо.

Відверто, але з повагою –
ваш «33-й канал»