Ним став Станіслав Городинський, який останні чотири роки очолював управління культури і мистецтв облдержадміністрації. За цей час кілька разів обласна рада оголошувала конкурс на заміщення посади, однак, ніхто не виявляв бажання стати керівником коледжу. І лише цього разу документи подав один претендент – Станіслав Городинський.

– У нашому виборчому бюлетені був один кандидат, якого підтримали 133 виборці зі 162, це 76%. Залишилось 13 невикористаних бюлетенів для голосування та 2 виявились недійсними. Вибори пройшли у звичному режимі за високої явки виборців. Тож, Станіслав Станіславович Городинський вважається переможцем виборів, – прокоментувала голова виборчої комісії Світлана Поляковська.

Додамо, що кандидатура переможця виборів директора Вінницького коледжу культури і мистецтв ім. М. Д. Леонтовича Станіслава Городинського вноситься на розгляд сесії обласної Ради. Тому остаточне рішення – за депутатами. Сам посадовець перед виборами розповів, що в разі перемоги має на меті вдосконалення навчально-виховного процесу, утеплення фасаду коледжу та спортивної зали, реконструкцюя внутрішнього двору, капітальний ремонт класів та гуртожитку.

Валентина Лісова