Справжній бойовик із вбитими та пораненими, стріляниною мали змогу бачити вінничани по вул. Некрасова. Поблизу парку «Хімік», як повідомляють у поліції, виник конфлікт між чоловіками, які відпочивали у місцевому кафе. Він переріс у бійку, потім стрілянину та вбивство і поранення.

Коли на місце прибула поліція, на землі лежав застрелений вінничанин, 1993 року народження, та інший учасник бійки із відстреленими двома пальцями.

Оперативно, за ніч, розшуковими заходами поліції було встановлено, що стріляв у своїх ровесників такий же вінничанин, 1993 року народження, із обріза мисливської зброї. Неважко здогадатись, що йшов він із ним на цю зустріч не каву пити зі своїми ровесниками, а на конкретні розборки… Більше того, він після суперечки пішов додому, взяв зброю та застрелив опонента. Його товариш намагався вирвати обріз із його рук і тому отримав постріл у руку та позбувся пальців. Зараз 26 – річний стрілець, відомий серед своїх друзів за кличкою Таракан, батько малолітньої дитини — затриманий, у нього вилучено зброю, якою він застрелив та поранив своїх ровесників, перебуває у СІЗО. Вбитого ним ровесника – похоронили. Вбивці світить довічне чи 15 років тюрми.

Юлія Іванюк