Розважальна програма від Центру святкових подій «5 зірок», солодощі від міського голови Миколи Грушка, сувеніри від ТМ «Ласунка», ТМ «Рудь» та яскраві світлини від фотографа Ані, теплі слова привітання та щирі посмішки вирували на Молодіжній площі напередодні Міжнародного дня захисту дітей. Організатори святкового заходу цього року особливо постаралися, аби наповнилися реальним змістом слова: «Хай розцвітають усмішки дитячі!».

Міський голова Микола Грушко привітав дітей з цим святом та передав привітання від депутата обласної ради Тетяни Редько. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Цей день – не тільки веселе свято для малечі, а й нагадування суспільству про необхідність  поважати права дитини, що є необхідною умовою для формування справедливого, гуманного соціуму та добробуту в ньому.

Наша спільна праця спрямована на  те, щоб робити дітей щасливими –  бо  їх  щастя  –  це  наше  щастя , просто  любімо  їх, цінуймо, як  найбільший  земний  дар – бережімо їх  –  бережімо себе, бо  вони  –  це  ж  ми  після нас тутешніх,  вони  більше  чим  ми  є нині  –   вони  наше  майбутнє  ..!

Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.

Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

Заступник міського голови, Фоміна О.В.