Немирівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства 44 річного  чоловіка. Його труп виявили наприкінці травня.

– За вказаним фактом слідчим Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України. У ході досудового розслідування установлено, що до вчинення указаного злочину причетний знайомий загиблого. Він  після спільного вживання спиртних напоїв під час раптово виниклого конфлікту на ґрунті ревнощів дерев’яною палицею наніс чисельні удари в область життєво важливих органів потерпілого. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці події. Підозрюваного місцевого 46 – річного чоловіка затримано та на підставі зібраних доказів повідомлено про підозру у вчиненні злочину, – повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області.

До суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права застосування застави, яке задоволено слідчим суддею.На даний час досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії.

Валентина Лісова