Тут близько 19:15 години «Газель» – карета швидкої допомоги збила юну велосипедистку, яка перетинала пішохідний перехід на велосипеді. З місця пригоди із численними травмами постраждалу госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні. І на іншій «швидкій» довезли до медзакладу пацієнта, із «Гезелі»… Ось відео цієї пригоди на Лісопарку із справді шокуючи ми кадрами…

– Водій карети швидкої допомоги мчав із проблисковими маячками та з відповідними звуковими сигналами, в цей час 14-річна дівчина на велосипеді перетинала проїжджу частину. За словами очевидців, неповнолітня була в навушниках. Можливо, саме через це не почула сирени «швидкої».

В результаті водій «Газелі» розпочав екстрене гальмування та здійснив виїзд на острівець безпеки, аби уникнути зіткнення. Проте, він все одно зачепив велосипед та збив дівчину.

На місце події прибуло 2 екіпажі патрульної, слідчі по ДТП та карета екстреної медичної допомоги. Наразі про стан потерпілої невідомо, а по даному факту триває слідство», – йдеться в сюжеті Ситуаційного центру.