Фекалії, стоки, лайно! Воно не лише в природі – в душах людських нищить все через Інтернет – оббрехати, плюнути в обличчя чесним, порядним, патріотам – за просто так – зі злості чи заздрості, через «жабу», щоб «опустити»,  може  кожен писака, що заховається під псевдоніком, став ботом… І він чи вона можуть ходити біля тебе поряд, а ти не знатимеш про це…

І це коштує великих грошей. Тільки вдумайтесь: існують спеціальні сайти – зареєстровані в Швейцарії, Африці – десь ще, щоб ніхто не добрався, які умовно називають «зливними бачками», на яких за 10-40000 у.о.  можуть облити брудом кожного – найчеснішого і найсовіснішого, що по життю не відмиєшся, шантажувати, лити ріки бруду – варто вас лише замовити такому інформкілеру.

А потім ці боти ще можуть торгуватись – вийти на вас  і вимагати такі ж гроші, щоб «зняти» написану ними на вас брехню із Інтернету. Брехня (фейки) настільки заполонили світ у віртуальній свідомості Інтернету, без якої ми вже й жити не можемо – це стало чи не основною проблемою світу!

Бо ж слово – основна зброя. Правда – Бога. Брехня – Диявола… Саме тому в цьогорічному посланні Папа Римський назвав фейки (брехню) у ЗМІ однією із настрашніших загроз світу.

Тому так важливо сьогодні нам – не віртуальним, а реальним жрналістам, які видають офіційні ЗМІ і відповідають за кожне слово, що вибрали своєю зброєю саме слово ПРАВДИ – ЄДНАТИСЬ, зберегти саме такі реальні друковані засоби масової інформації. Бо мода може бути на формати, а на правду серед моральних людей і здорового суспільства вона вічна. Нам сьогодні, може, найважче за всі часи. Бо саме далекоглядна політика спецслужб ворога зробила так, щоб в Україні за ці роки розвалили не лише армію та органи безпеки країни, а те саме зробили з інформаційною політикою. В державних структурах засіли такі непрофесійні «діячі», що дозволили викупити російським бізнесменам всі паперові комбінати України і порізати їх на металобрухт. Те саме із усіма витратними матеріалами. І це все ми вимушені купувати за кордоном за піднятий до небес «дорогий долар». Для прикладу – в США чи Європі газета в 10 разів дорожча, коштує 30-60 грн. А ми тримаємось всіма силами за 7 грн. Бо розуміємо, зубожілий і доведений «до ручки» наш читач більше не зможе витягти із мізерної пенсії чи стипендії, зарплати, яку пожирають драконівські тарифи. Крім того, бачите, що твориться із поштою, яка – єдиний, хто донесе газети у село. А там – масові скорочення працівників та продаж приміщень. Як і у Вінниці.

6 червня наше професійне свято – День журналіста. Вітаємо тих, хто хоче майбутнього, не зануреного в хаос війн та брехні. А однодумців – що як без води і повітря, без слова правди не можуть жити. Вона не завжди солодка і комфортна – буває гірка, шокуюча… Але саме вона допомагає очищати наше життя від непрофесіоналізму і несправедливості. Саме тому всі країни, хто на неї зробив ставку – могутні і процвітаючі. Там живуть шасливі і самодостатні люди, і тому давате разом будувати наше світле майбутнє.

Обіцяємо робити все, щоб Україна мала міцний фундамент правди і справедливості.

З повагою, ваш «33-й»