4-5 червня були повністю присвячені постановкам для дітей. Діти побачили «Пригоди Гекльберрі Фінна”, “Король Дроздобород” та унікальний Disney шоу-концерт “Colours of the wind” за участю американських солістів компанії Disney Entertainment. Додатково діяли “Школа чарівництва”, «Містечко Аліси у країні чудес» й цікаві майстер-класи.

8-9 червня на глядачів чекає культовий рок-мюзикл “Танець вампірів” з видовищними вогняними спецефектами, концерт-шоу “Вогні Бродвею”, феєричні балети, захоплюючі опери і ексклюзивна прем’єра від Польської Королівської опери. Легендарна королівська трупа вперше приїхала в Україну для єдиного виступу у Тульчині.

– Open air зі світовими зірками – особлива магія! А поруч із розкішним палацом Потоцьких, красі якого колись заздрив останній король Польщі, повірте, все сприймається надзвичайно! Сама атмосфера надихає і примножує незабутні емоції! – відзначає арт-продюсер OPERAFEST TULCHYN, заслужена артистка України Ірина Френкель.

Тульчинський Палац Потоцьких є однією з головних історичних перлин Поділля. У XVIII-XIX столітті він був епіцентром бурхливого культурного життя. Кого тільки не було на пишних балах, які влаштовував Станіслав Потоцький та його кохана Софія! Тут гостювали майже всі перші особи Європи XVIII-XIX століть: від короля до Оноре де Бальзака, Ференца Ліста і Пушкіна.Саме у Тульчині Микола Леонтович написав свій знаменитий на весь світ “Щедрик”.

-Наш фестиваль має цілу низку “родзинок”, завдяки чому буде цікавий максимальній кількості глядачів, різних за віком і уподобаннями: від шанувальників високого мистецтва до істориків і затятих туристів, від старшого покоління до діток і ласої на нові враження молоді, а також всіх, хто просто хоче провести цікавий вікенд, – гарантує головний режисер фестивалю, заслужений діяч мистецтв України Павло Третьяков. – Запрошуємо всіх на Вінниччину на фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2019 за яскравими враженнями!