Денису Матійчуку майже 3 роки. Зазвичай діти його віку з посмішкою пізнають цей світ. Ласують шоколадом, граються з однолітками, ходять до дитячого садочку. Здавалося б буденне життя маленької людини. Але цих радощів зовсім не знає  Денис, тому що  більшу частину свого життя він провів на лікарняному ліжку. У нього рідкісне онкозахворювання гістіоцитоз з клітин Лангенгарса. Але попри всі негаразди Денис дуже веселий і життєрадісний хлопчик. Завжди усміхнений , адже він так любить цей світ. Обіймаючи свою матусю, він її заспокоює, тому що точно знає, що все буде добре.

Матуся Дениса — Аліна Матійчук виховує сина сама. Неможливо передати словами, що відчуває мати, життя дитини якої залежить тільки від грошей!!! 80 000 євро,це сума яка допоможе хлопчику повністю одужати. На жаль, у родини Матійчук таких коштів просто немає. Залишається сподіватися тільки на небайдужих людей! Але і часу також зовсім немає! Чим довше триватиме збір, тим більше прогресуватиме хвороба.

Багато жителів нашого міста уже допомогли хлопчику і щиро бажають йому видужання. Проводяться челенджи “ПОДАРУЙ ЖИТТЯ”, благочинні забіги тощо.

9 червня біля міськвиконкому Тетяною Карповою та Дмитром Вовком було організовано фотопрект “ПОДАРУЙ ЖИТТЯ”. Усі вінничани мали змогу отримати фото від провідних фотографів міста : Дмитра Вовка, Людмили Амонс, Олега Білоконя, Валерія Миронова, Альони Кулизької та Аліни Сірко.  Розважали містян прекрасні ведучі святкових урочистостей Олена Бондарук та Тетяна Карпова, звукорежисер заходу Алла Тищенко.

Усі кошти ( а це 18901 грн, 25 євро та 50 доларів) було передано мамі Дениса, тим сами наблизивши його до найбільшого бажання —  ЖИТИ.

Ми звертаємося до усіх людей міста Вінниці та усієї України!!! не можна бути байдужими! Не можна залишати людей наодинці із бідою! пам*ятайте, у такій ситуації може опинитися кожен! Для того ,щоб завершити збір залишилось 55000 євро. Навіть 1 грн дуже важлива! Доможемо Денису разом.

Картки Приватбанку
4149-4390-0888-4516
4731-1856-1614-3159
Матійчук Аліна Володимирівна
Тел. 067 162 03 19 Аліна, мати Дениса

Не питай по кому дзвенить дзвін. Він дзвонить по тобі!