Минулої неділі, 9 червня, депутат Вінницької облради від РПЛ та власник мережі заправок Леонід Галушко одружив свого молодшого сина Володимира. Весілля відзначалося із шиком у найпрестижнішому ресторані Вінниці «Франція».

Із знаменною подією колегу по депутатському корпусу того ж дня на своїй сторінці у Фейсбук привітав Тарас Кобець.

«Найщиріші вітання нашому колезі, депутату Вінницької обласної ради Леоніду Галушку з великим родинним святом — одруженням сина Володимира та чарівної Крістіни». А під постом – світлини молодят та гостей із відомим телеведучим Юрієм Горбуновим.

Окрім Тараса Кобця, однопартійця привітали депутати Сергій Кривешко з дружиною та Жанна Дмитренко.

– Я не робив велике весілля, бо молодший син не захотів. Коли одружував старшого, то запросили 400 гостей, скликав увесь бомонд у «Дубовому гаю», виступали Сердючка і багато інших виконавців. Але було важко через велику кількість людей та насичену програму. Тому цього разу вирішили обмежитися найближчою ріднею та друзями. Основними гостями була молодь, щоб нареченим було весело. Юрій Горбунов провів гарно свято, ніхто не нудьгував, кожному приділив увагу, — розповів нашому кореспонденту Леонід Галушко. — Святкували у ресторані «Франція».

Якщо про нареченого Володимира відомо, що він закінчив інститут міжнародних відносин і зараз займається підприємницькою діяльністю разом з батьком, то про наречену зовсім мало інформації. Свекор Крістіни й сам зізнався, що не допитував сина про його обраницю та її сім’ю. Знає лише, що невістка працює в обласному управлінні поліції, сват – колишній військовий, полковник у званні, а сваха – бухгалтер.

– Мені не так принципово, чим займається невістка, з якого роду. Для мене як для батька головне, що ця мила розумна дівчина знайшла ключ до мого сина і вони щасливі, — зізнався батько нареченого Леонід Володимирович.

Також весільний тато розповів, що після одруження молодята будуть жити не у батьківському будинку, а у власній квартирі.

– У них все своє – і житло, і машина, самі заробляють на життя. А до нас приїжджають в гості, щоб посмакувати ягодами з власного саду, на домашню курятинку та яєчка. Я вже маю двох онучат від старшого сина, вони з радістю приїжджають до дідуся дивитися на курочок. Буду щасливий побавитися з онуками молодшого Володі. Бо це і є найбільша радість у житті! – впевнений Леонід Володимирович. Він, як відомо, проживає у власному будинку на Кореї.

Каріна МАЄВСЬКА