Розпочато голосування у конкурсі краси Miss Online. Переможниця отримає від організаторів приз у розмірі 50 тисяч гривень та можливість поборотись за корону «Міс Україна-2019».

Ще три красуні будуть представляти нашу державу на міжнародних конкурсах Miss Earth, Miss International та Miss World. Серед тих, хто має шанс отримати перемогу, є наша землячка, яка вже подала свою анкету. Це 18-річна Марина Сотник з Хмільника, яка має досить багато голосів від шанувальників та можливість потрапити до фіналу. До слова, дівчина цьогоріч здобула корону «Міс Вінниця». Навчається в ДонНУ на маркетолога.

– Займаюся моделінгом у студії «Grace», беру участь у різних показах та фотосесіях. Нещодавно представляла колекцію бренду етнічних убрань та аксесуарів RUTA Людмили Бушинської. Моє хобі — гра на фортепіано, — розповіла про себе красуня. – Беру участь у конкурсі, тому що це моя мрія, якою я живу. Звичайно ж, прагну вдосконалення, хочу знайомитись з новими цікавими людьми, ну і отримати безцінний професійний та життєвий досвід. Мрію стати «Міс Світу» та створити власний бренд одягу. Моє кредо: якщо ти можеш щось уявити — ти зможеш цього досягти.

Хто з вінничанок здобуде можливість поборотись за головні корони – дізнаємось 1 серпня. А далі вони протягом трьох місяців будуть брати участь у різних культурних, соціальних та спортивних заходах, під час яких максимально зможуть проявити себе, свої якості, а також презентувати свої благодійні проекти. Якщо ви хочете проголосувати за свою фаворитку, необхідно здійснити благодійну пожертву на лікування діток із вадами серця.

Віталіна Володимирова