Цього разу відбулися кардинальні зміни в команді проекту. Так, компанію колишній дружині вінницького боксера В’ячеслава Узєлкова Марині Боржемській складе екс-холостяк Іраклі Макацарія. Раніше це був колишній чоловік Славко.

Ведучою стане Аніта Луценко, яка раніше вже була у цій ролі. Також повернеться дієтолог Світлана Фус, а учасники проекту знову боротимуться за перемогу наодинці.

В коментарі журналістам наша землячка Марина Боржемська розповіла, чого ще очікувати від нового сезону шоу.

-Це буде абсолютно не такий сезон, як попередній. Ми зібрали найкращих фахівців – ведучу, дієтолога, психолога, тренерів. Це ті люди, яких всі знають і люблять. Наприклад, дієтолог Світлана Фус повертається до нас у цьому сезоні. Якщо говорити про тренерський склад – він змінився. Не скажу, що кардинально, тому що мене неможливо замінити. Я хороший фахівець, – заявила фітнес-тренер.

Окрім того, Марина не оминула своєю увагою нового тренера шоу Іраклі Макацарію. Вона сказала, що він чудового проявив себе як танцівник та запам’ятався українцям у ролі “Холостяка”.

Додамо, що новина про те, що зіркові вінничани Марин та Слава Узєлкові більше не разом. Сколихнула всю країну кілька місяців тому. Але насправді вони не жили разом від вересня 2018 року і саме тоді подали на розлучення. У суді їм дали місяць на розгляд, але від свого рішення пара не відмовилася. 16 жовтня на руках у Марини був документ про офіційне розірвання шлюбу. Істинної причини такого радикального вибору так і невідомі. Подружжя має двох спільних діток.

Валентина Лісова