Про це йдеться на офіційному сайті облради.    На пленарне засідання виноситься 108 питань. Зокрема: 1. Про звіт голови обласної державної адміністрації Коровія В.В. про здійснення делегованих обласною Радою повноважень.

Також в порядку денному є цілий ярд кадрових питань.

13. Про переукладення контракту з ФУРМАН Ларисою Борисівною, директором комунального закладу «Вінницький обласний центр післядипломної освіти медичних працівників.

14. Про призначення Андрієвського І.Ю. на посаду директора Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного.

15. Про керівника Вінницького коледжу культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича.

16. Про керівника комунального закладу „Центр кіномистецтва та культури „Кіно-Поділля”.

17. Про керівника Тульчинського коледжу культури.

18. Про керівника комунальної установи „Видавничий дім „Моя Вінниччина”.

19. Про керівника комунального закладу „Обласний комплексний центр надання соціальних послуг”.

20. Про контракт з генеральним директором Вінницького обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства „Віноблагроліс”.

21. Про переукладення контракту з Радудіком Д.В., директором комунального підприємства – Вінницький обласний виробничо-технічний центр стандартизації і метрології, якості продукції АПК „Облагростандарт”.

Під номером 22 не сесії буде завжди дискусійне і скандальне  «Про нагородження Почесною відзнакою „За заслуги перед Вінниччиною”.

Окрему увагу заслуговує питання

№24 «Про встановлення надбавок до посадового окладу керівникам закладів, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області (об’єднане).»

Також на сесії буде під № 35  «Звіт начальника управління фізичної культури та спорту Чернявського С.В.»

Заслуговує на увагу і цей блок питань:

93. Про вшанування пам’яті Героїв національно-визвольних змагань.

94. Про звернення Вінницької обласної Ради до Верховної Ради України з вимогою негайно прийняти в цілому проект виборчого кодексу (Законопроект № 3112-1) та встановити пропорційну виборчу систему з відкритими регіональними списками.

95. Про звернення депутатів обласної Ради 7 скликання до Президента України, Верховної Ради України щодо підтримки проекту Виборчого кодексу України  № 3112-1.

96. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо збільшення величини прожиткового мінімуму до рівня мінімальної заробітної плати.

У фіналі сесії під №103. «Звернення депутатів обласної Ради 7 скликання до голови облдержадміністрації Коровія В.В. щодо підтримки родини полоненого моряка Андрія Драча з Вінницької області.»

І питання №107. «Про звернення депутатів обласної Ради 7 скликання до Міністра інфраструктури України Омеляна В.В., Кабінету Міністрів України, голови обласної державної адміністрації Коровія В.В. щодо катастрофічного стану автодороги Т-02-33 Вапнярка-Крижопіль- контрольно-пронускний пункт „Загнитків”.

Джерело: vinrada.gov.ua