Віра Коваль звернулась до однієї із телепрограм, аби відкрити очі своєму синові Івану на його дружину.

Вона впевнена, що невістка Наталя — зрадниця і дворічну дочку народила від іншого — бійця АТО. Тому не дозволяє своєму синові виховувати чужу дитину. Жінка згодна на будь-які тести ДНК, аби лиш розлучити подружжя. А останні, в свою чергу, від сорому та тикання пальцями виїхали в Гнівань!

В студії на всю країну Віра Коваль розповіла результати власного розслідування.

– Я не довіряю невістці з першого тижня як вона прийшла до нас, тобто вісім років. Наталя з бідної родини, при знайомстві плакала, що нещасна. Тому мені стало шкода, і забрали її жити до себе в будинок. І Наталка відразу себе показала як невихована та вперта людина. Постійно брехала, брудом мене та мою молодшу донечку Машу поливала. Приворожила мого Ваню. Казали, що Наталія гуляє, це підтвердили і родичі, які бачили все на власні очі. А мій син, який успішний та має вищу освіту. тим часом працював з ранку до ночі.

Просила його подумати, але він вирішив одружитись. Невдовзі народилась перша дитина — син Міша. Три роки тому Наталка вдруге завагітніла. Коли ми дізнались, відразу до екстрасенсів, а ті в один голос заявили, що дитина не від мого Ванічки. Дитя абсолютно не схоже ні на кого із родичів. Батьком дівчинки може бути знайомий нашої родини Андрій, з яким невістку часто бачили. Він військовослужбовець. І з кожним днем ця версія все більше підтверджується, хоч і Наталя все заперечує. Ми за весь час внучку ні разу на руки не взяли, то не наша дитина! Вимагаємо привселюдно показати те, що невістка розпусна зрадниця, і хай йде геть!

Сама невістка Наталія Коваль каже, що ніколи не зраджувала і втомилась від свекрухи, яка розлучає пару.

– Мене ще вагітною свекруха водила до «бабів», і вони благали робити аборт, бо буду нещасною! Але я не пішла на це. Свою рідну внучку бабуся зганьбила перед всією країною. Ніколи в житті Віра Коваль не побачить своїх онуків. А син сам вирішить, чи потрібна йому така матір.

Аби поставити всі крапки над «і», із зони бойових дій приїхав Андрій Парфьонов, якому приписують батьківство.

– Це маячня. Я навіть в обличчя не бачив Наталію. Тьотя Віра надсилала мені фото своєї невістки і пропонувала зійтись. І це в той час, коли вона була заміжньою. Хоч молодиця гарна, але я відмовився. Мені дуже шкода молоду жінку, яку цькують родичі. Саме тому здав аналізи, аби довести, що Саша не моя донька.

Емоційною була промова й Івана, який заявив, що втомився від цькувань матері, й попросив її не чіпати нікого. Зрештою, дійшли до результатів ДНК-експертизи, яка підтвердила, що дворічна Сашуля є рідною донечкою Вані. Після почутого свекруха сказала, що буде просити вибачення на колінах.

Мешканці Рижавки стали на бік невістки.

– Наталка із сусіднього села Потоки. Ніколи не помічали, що вона гуляла. А ось слава про свекруху не дуже добра. Їй нема чим зайнятись, і ходить по знахарках та псує життя родичам. Це ж вона зруйнувала два шлюби старшого сина, бо була впевнена, що діти нагуляні. А тоді переключилась на молодшого, — розповіли нам місцеві. — Ходила по селу і розповідала про непутящу невістку. Після того телешоу вона зганьбилась ще більше.

Віталіна Володимирова