І це літнє зібрання власників думок,  «сто тисячників» і, навіть, «мільйонників» у соцмережах стало справді масштабним фестом. Бо протягом трьох днів на різних локаціях спілкувались, співали і ділились досвідом близько сотні учасників зі усієї України – зірки та власники скромних 3-тисячних армій підписників.

А ще “Дніпровський пост” істотно змінив формат! Бо у Дніпро окрім популярних авторів у мережі Facebook нині запросили також затребуваних користувачів Instagram і Youtube. І в перший день фесту вони «працювали» на різних локаціях. А в суботу в клубі Бартоломео, навіть, відбувся батл між збірними Facebook і Instagram, який судив зірковий Анатолій Анатоліч.

Додамо, що цей фестиваль блогерів є частиною програми “Культурна столиця”.

Окрім участі міської ради Дніпра для організації фесту залучили приватні інвестиції. За словами представників команди мера Дніпра Бориса Філатова, деякі блогери мають протилежні погляди на життя, тому протягом фестивалю очікують не лише обговорення гострих суспільно-політичних тем, а й так зване протистояння соцмереж, під час якого блогери “різних світів” відчують себе в амплуа один одного.

– Коли люди живуть, пишуть і самореалізуються, то ідея збирати їх у прекрасному місті буде живою завжди. Завтра пролунає гімн, який, я сподіваюся, буде об’єднувати цю тусовку. Вища мета фестивалю: всі люди, які хочуть вплинуть на світ у віртуалі, мають зустрітися в реалі”, – сказав співзасновник фестивалю, голова Мистецької ради при міському голові, заслужений діяч мистецтв України Григорій Гельфер.

І справді, окрім фешн, гастро і вояж-блогерів на фесті реально рулили для своєї публіки на третьому “Дніпровському пості” відомі ведучі, соціальні блогери та ньюсмейкери. І тут було все – і чорне, і біле, як символ нинішньої поляризації суспільства не лише щодо політики, Порошенка, Зеленського, війни, миру і куди далі йти Україні?

Протягом всіх трьох днів вхід на всі локації був вільним. І варто визнати, що найрозлогішою була платформа мережі Facebook, яка всі три дні працювала в Музеї українського живопису. Тут обговорювали останні зміни в політичній площині, події на сході України, інформаційну війну, а також аналізуватимуть реформи в країні.

 

Свої теми і тренди просували зірки Instagram на майданчику – Lifestyle. Тут говорили про гонорари, мільйонні аудиторії, секрети успіху, тенденції подорожей, моди, краси і харчування.

А в останній день фестивалю, 16 червня, в центрі Дніпра (площа Героїв Майдану) на майданчику Citystage рулила відома ведуча, блогер і кулінар Катя Фостік, яка годували млинцями цілі родини і пропагувала здоровий спосіб життя. Стежити за уїк-ендом Фестивалю блогерів можна було на Youtube, Instagram і, звісно, наших сторінках у Facebook.

До речі, 33kanal.com вперше став офіційним учасником такого масштабного фестивалю і взяв інтев’ю в ключових зірок «Дніпровського посту».

Легендарные люди на открытии Феста

Ruslan Anfilov 发布于 2019年6月14日周五