– 19 червня близько 21.00 до Немирівського відділу поліції надійшло повідомлення від 48-річного жителя смт Брацлав про те, що на вулиці Добролюбова невідомі чоловіки пограбували самотнього 78-річного чоловіка. Зловмисники зайшли до помешкання пенсіонера, побили його, зв’язали та забрали 1700 гривень.

Як розповів начальник немирівської поліції Олександр Король, майже одразу поліцейські встановили та затримали підозрюваних у вчиненні цього злочину. Ними виявились 51-річні місцеві жителі. Один з них – сусід потерпілого.

Як з’ясувалося, ранком один з затриманих у пенсіонера взяв у борг 100 гривень та розповів про це товаришу під час розпиття алкоголю. Коли горілка і гроші скінчились, чоловіки вирішили пограбувати пенсіонера. Ввечері вони зайшли до його будинку, побили, зв’язали та забрали з кишені 1 700 гривень. Гроші зловмисники витратили на горілку та продукти.

Про те, що сталось, потерпілий розповів випадковому перехожому, який проходив повз його будинок. Той викликав поліцію.

Підозрювані затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення зловмисникам загрожує до 8 років ув’язнення.