Організатори – ВМР, Фонд Подільська Громада, «Мольфар», народний депутат Сергій Кудлаєнко,  Вінницький центр проф-тех освіти №1, фронтовики і волонтери обіцяють шикарне меню від смаженого кабанчика до плову, борщу, кулішу та фірмової запеченої риби від зірки Майстер-шефу Ігоря Місевича.

– Вхід на фест простий і зрозумілий – фірмова тарілка за 50 гривень! За ці кошти волонтери планують купити 3-4 медичні рюкзаки для порятунку життів…, – каже  представник Фонду Подільська Громада,   Андрій Дручинський. – Наша мета всім зрозуміла – підтримати хлопців та дівчат на фронті матеріально і морально… А ще вшанувати Тараса Сича і його родину у Вінниці!

А на сцені виступатимуть різні колективи:
– оркестр Міністерства з Надзвичайних ситуацій;
– оркестр в/ч 3008 Національної гвардії України;
– ансамбль воїнів-афганців;
– вихованці ЗК «МПМ».

Організатори:
– Виконком Вінницької міської ради;
– ФГ «Подільська громада»;
– Міський Палац мистецтв;
– компанія «Вінницязеленбуд».

Запрошуємо усіх вінничан і гостей міста!

Нагадаємо, що Тарас був кухарем у батальйоні «Київська Русь»,  допомагав військовим, пораненим, сам був проти насилля, в руках зброї не тримав.

До війни та подій на Майдані Тарас Степанович працював будівельником, у вільний час безкоштовно ремонтував монастир. Він завжди намагався внести свою маленьку допомогу для загального блага.

У батальйон Тарас Сич пішов з Майдану.  Там він також годував людей. Коли формували «Київську Русь» з добровольців з Майдану, приїздив у військкомат брати направлення на перекваліфікацію, бо був прикордонником по спеціальності.

Тарас Сич загинув під мінометним вогнем у «Дебальцевському котлі»  13 лютого 2015 року на 48 році життя, коли снаряд розніс кухарську палатку.