Академік Болотов Борис Васильович — унікальний учений сучасності, який досяг успіху в фізиці, хімії і, звичайно ж, у медицині. На його рахунку нагороди і досягнення: медаль «Винахідник року СРСР», наукова розробка «Таблиця хімічних елементів другого покоління», також йому присвоєно міжнародний статус академіка. А його теорією холодного синтезу зацікавився сам А. Д. Сахаров, над нею пізніше вони разом працювали. Болотов розробив унікальну систему здоров’я, яка допомогла мільйонам людей і перевірена 40-річним досвідом.

Бути здоровими дуже просто!

Бути здоровим — це коли організм працює так, як треба. Є проблема — слід нормалізувати роботу організму, а не вживати пігулок. Невже ви думаєте, що пігулка може вилікувати організм, який самодостатній, і в ньому відбуваються процеси, які досі сучасна наука пояснити не може? Звичайно, ні. Пігулка лише прибирає симптоми, а проблема залишається, ще й посилюється.

«Організм потрібно живити, а не лікувати»

По-перше, повноцінно живити організм: клітини, тканини, органи. Це дозволить збільшити число молодих клітин, і тоді піде омолодження.

По-друге, потрібно вивести нерозчинні солі, тоді вийдуть камені з внутрішніх органів, суглоби звільняться від нерозчинних солей, болі зникнуть, а рух суглобів нормалізується. Для цього слід перевести шлаки в солі, а потім вже їх виводити.

Третє: боротися з хвороботворними бактеріями шляхом розрідження крові, тому що розріджена і окислена кров рятує від багатьох хвороб.

Ну і, звичайно, дотримуватися температурного режиму. Коли нам холодно, ми витрачаємо амінокислоти, а коли тепло, їх відновлюємо. Мало того, коли холодно, амінокислоти нейтралізуються, при цьому виробляються енергія і вода, утворюються білки. А це стимулює утворення злоякісних пухлин. Тому я рекомендую приймати гарячу ванну 5—10 хвилин щодня. Так ми відновлюємо кількість витрачених амінокислот.

І, звичайно ж, «ванна фараона». Робиться вона так: лягаємо у ванну (вода 42 — 46 градусів), трохи нагріваємося, потім обтираємося сіллю і залазимо в поліетиленовий мішок. Всередину вживаємо бальзам Болотова і лежимо 10—15 хвилин. Поліетиленовий мішок захищає тіло від води і створює вакуум. Через різницю осмотичного тиску з організму виходять шлаки, і лімфа насичується сіллю. Потім обтираємося оцтом і вкутуємося ковдрою, лежимо 10 хвилин. Це потрібно робити раз на місяць — для чищення організму і відновлення складу лімфи (при онкозахворюваннях набагато частіше). Це і є процес омолодження.

Коротко про мій бальзам. «Я створив його, щоб допомогти людям бути здоровими». Завдання не було простим, з одного боку він мав би вирішувати одночасно всі вищезгадані питання, а з другого — бути доступним кожній українській родині. Практика доводить, що мені це вдалося. У кожного з вас є можливість у цьому переконатись.

Більше інформації можете отримати у наших консультантів, телефонуйте, із задоволенням дамо відповіді на всі ваші запитання. Замовляйте бальзам телефонами: (050) 271-28-88, (067) 794-25-27. Кожному замовнику — брошура Б.Болотова.

Висновок Державної санепідемекспертизи ТУ У 10,8-33183138-001;2012.

Київ. Центр Болотова.