Тепер у кожної маленької красуні буде шанс здійснити свою мрію і стати учасницею головного дитячого шоу нашого міста.

До 29 червня триває реєстрація на участь у VII-му фестивалі творчості та краси – «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2019». Організатор заходу – школа «Princess» – запрошує всіх охочих дівчаток віком від 5 до 14 років.

-Для реєстрації необхідні:копія свідоцтва про народження;2 фотографії (портрет і повний зріст); анкета (видається та заповнюється на місці)Реєстрація учасниць проходить за адресою: вул. Соборна, 8, фотостудія PUDRA (3 поверх, школа Princess).30 червня відбудеться відкритий кастинг для всіх, хто подав заявки, -повідомили у модельній агенції. – Саме після нього стануть відомі заповітні імена фіналісток заходу, на яких чекатимуть насичені тижні підготовки до головного шоу.

Фінал VII грандіозного фестивалю творчості та краси «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2019» відбудеться 31 серпня в театрі ім. Садовського. Незабутнє свято дитячої краси, грації, талантів та ніжності стало вже справжньою традицією культурного життя нашого міста і з кожним роком дивує учасників та гостей вечора оригінальною тематикою, яскравим шоу та неймовірними масштабами проведення.

Довідка та деталі за телефонами: 097 9777197, 098 5500855

Валентина Лісова