Бо депутат Кривешко, що свого часу судився із “33-м каналом”, вже більше не очолює фракцію Ляшка у Віноблраді… В залі на сесії чути оплески і Слава Богу! Водночас. Андрій Ковальов вийшов із «Самопомічі… Це тільки початок!?

Так само питання №1 дня – звіт голови ВінОДА Валерія Коровія на сесії обласної ради депутати слухати не захотіли! Одразу перешли на питанні і відповіді… І більше години «бомбили» намісника ще Петра Порошенка на Вінниччині розслідуванням отруєння річки Рось, якістю питної води і очищення Бугу, найгіршими дорогами в області по районах і про гроші на ці ремонти, про блокаду елеватора, спиртзавод в Тростянці та і, звісно, велику політику!

Майже на всі питання голова дав відповіді, окрім кількох відверто про вокативних…

Тому емоції рвонули у фіналі своєрідного звіту голови обласної державної адміністрації Коровія на сесії обласної… Коли після завершення дискусії в раді більшість йому таки аплодувала із числа депутатів БПП. Тільки Людмила Щербаківська із «Батьківщини» побажала губернатору йти геть у минуле в слід за Порошенком… А екс-регіонал та відомий фрік обласної ради Юрій Яремчук в кінці накинув губернатору кілька неприємних слів на вентилятор розмови і назвав Коровія найгіршим із керівників області за останні 15 років!

Цікаво, що сам екс-регіонал депутат Віноблради Яремчук не співав на сесії Гімн України…