Керівництво та трудовий колектив Філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» висловлює співчуття з приводу загибелі співробітника компанії внаслідок нещасного випадку.

Як повідомлялося раніше, трагедія сталася 10 червня 2019 року, о 12.20, в місті Ладижин, на території цеху технічних фабрикатів, по вулиці Хлібозаводська, 2б, внаслідок якої водій підприємства отруївся сумішшю газів.

З моменту нещасного випадку потерпілий перебував у тяжкому стані в реанімації Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М.І.Пирогова. Але, на превеликий жаль, 26 червня 2019 року, наш співробітник помер.

Керівництво компанії продовжує максимально сприяти слідству у рамках спеціального розслідування. Про остаточні результати слідства ми проінформуємо громадськість після його офіційного завершення.

Висловлюємо щире співчуття з приводу непоправної втрати родині та близьким померлого.

«Вінницька птахофабрика» до останнього моменту намагалася врятувати життя свого співробітника: надала всебічну матеріальну допомогу для забезпечення належного лікування та придбання медикаментів, підтримувала постійну комунікацію із сестрою потерпілого. Керівництво компанії сприяло приїзду до лікарні з метою проведення додаткової діагностики стану потерпілого та незалежної експертизи щодо методів лікування відомого доктора медичних наук, професора кафедри неврології Вінницької обласної психоневрологічної лікарні ім.акад. О.І.Ющенка, Московка Сергія Петровича. Проте, на превеликий жаль, врятувати нашого колегу не вдалося.

Ми запевняємо, що не залишимо родину загиблого у складний для них час.

З повагою,
прес-служба ТОВ «Вінницька птахофабрика»