Адже сюди переїхав вже п’ятий фестиваль польової кухні пам’яті вінницького кухаря-добровольця Тараса Сича. Вшанувати бійця «Київської Русі», що загинув у лютому 2015-го в «Дебальцевському котлі», прийшли друзі, волонтери, однополчани та рідні…

Цього літа на фесті гостей частували різними стравами більше 30 кухонь… А квитком фестивалю стала фірмова тарілка за 50 гривень, яка відкривала доступ до всіх смаків… В результаті організатори зібрали майже 30 тисяч гривень на мед рюкзаки в зону АТО-ООС.

І варто зазначити, що найбільші черги в цей день стояли за рибними «догами» зіркового шеф-кухаря Ігоря Місевича та до смаженого «Кабанчика-2» від Валерія Дякова…

– В таку спеку вирішив готувати скумбрію на грилі та загортати в булочку із секретними соусами, – розповів Місевич… – Сьогодні пересмажили ящик філе та вимастили відро соусів! Як бачимо, вінничанам сподобались мої «рибдоги»… А хлопцям на передовій таке буду смажити десь восени, коли похолодає і не треба буде холодильника. Скажу чесно, лише у Вінниці є такий фестиваль і на нього мріють потрапити багато хто із телевізора. Навіть, Костя Грубич хотів приїхати із своєю польовою кухнею, але в нього в цей день був майстер-клас в іншому місті.

А «генерал» вінницької профтехосвіти в день фесту весь пропах 70-кілограмовим кабанчиком:

– Толя Слівінський «підсунув» нам цю свиню і ви бачите, який фурор другий рік поспіль викликали ці «Дольки кабана»., – розповів із мечете в руках пан Валерій. – Я ще сам не пробував цього м.яса, бо люди в черзі лише прибувають… Погодьтесь, що таке у Вінниці не готують кожен день! І один лише вид цих смажених боків викликає бажання скуштувати цю шкварочку.

Окрім гастророзваг на фестивалі імені Тараса Сича проходили майстер-класи для дітей та батьків… Демонструвалась військова техніка та на швидкість розбирали макети бойової зброї.

Posted by Roman Kowalski on Saturday, June 29, 2019

Roman Kowalski 发布于 2019年6月29日周六

Roman Kowalski 发布于 2019年6月29日周六

Roman Kowalski 发布于 2019年6月29日周六