Адже він заявив клопотання про розгляд своєї справи судом присяжних. А його захисник подав клопотання про закритий режим судового засідання в цій справі для нерозголошення відомостей про особисте та сімейне життя обвинуваченого… Мовляв, оприлюднення пресою деталей суду можуть принижувати гідність підозрюваного…

Цікаво, що прокурор та потерпілі не заперечували щодо розгляду даного кримінального провадження судом присяжних та в закритому судовому засіданні.

При винесенні рішення суд врахував те, що під час судового розгляду будуть досліджуватися відомості про сімейне та особисте життя обвинуваченого, розголошення яких можуть порушити його конституційні права на недоторканність особистого та сімейного життя, — повідомляє прес-служба Вінницького міського суду.

Одночасно суд продовжив обвинуваченому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком ще на 60 діб.

Нагадаємо, що 31 грудня в квартирі у мікрорайоні «Академічний» виявили вбитими двох жінок і 7-річного хлопчика, а 3-річна дівчинка померла в лікарні. Підозрюваним у цьому шокуючому вбивстві є син, чоловік і батько загиблих – 30-річний Анатолій Малець.

Андрій ВЛАСЕНКО