Ситуацію прокоментував керівник ТОВ-Фірма «РАДІО» Валерій Перевозняк:

– Ми з повагою ставимось до кожного клієнта. На жаль, не все залежить від нас. Ось протягом травня та червня у сильну грозу двічі горіли наші сервери. Ремонтували їх, відновлювали. Деякі запчастини коштують від трьох тисяч доларів… Часом розкрадали кабелі на кольоровий метал. Чи енергетики ремонтують електромережі, обрізають гілля, що нависали на електродроти, випадково пошкодили наші дроти. Хто винен? Полагодили місце аварії, а за кілька днів знову «НП»! Без Інтернету знову Сабарів та Шкуринці… Добре, що цю ситуацію вдалось вирішити!

Валерій Перевозняк

Ми робимо усе можливе! Вже після усунення неполадок надали громадянам 15 діб безкоштовного користування нашими послугами.

Наша організація почала працювати у 80-х роках минулого століття. Фактично, ми були піонерами впровадження Інтернету на Вінниччині. А нині обслуговуємо споживачів по всій Україні, навіть у Канаді. Саме ми забезпечили ІТ-технологіями усю Вінницьку обласну клінічну лікарню імені М.І.Пирогова, зокрема новозбудований хірургічний корпус. Не лише Інтернет, а й відеозв’язок, відеонагляд, скайп і так далі. Розробили єдину інформаційну систему та бази даних для поліції, прикордонників та інших владних структур. Так, зараз у нас звільняються старі співробітники. Але вже є нові, молоді, перспективні.

З усіх питань, скарг, побажань, пропозицій стосовно нашої роботи та послуг телефонуйте на нашу «гарячу лінію» за номером: (0432) 500-100.

Ми завжди працюємо для людей.