Жахлива трагедія сталась напередодні Івана Купала у Ходаках Барського району. Автомобіль Opel, в якому перебувала молода компанія, влетів у місцевий ставок. В результаті загинуло двоє людей, ще один пасажир та водій вижили… У селі обурені тим, що останній дозволив собі сісти за кермо у нетверезому стані…

– Молоді люди — з нашого села. Того дня вони компанією відпочивали біля лісу, і повертаючись, взяли до себе ще одну дівчину Анжеліку, яка товаришувала з водієм. Планували їхати в сусіднє село на святкування Івана Купала. Але дорогою не вписались у поворот і машину занесло у ставок. Коли місцеві мешканці почули дивні звуки, кинулись на місце. Почали витягувати потерпілих. Водія та ще одного пасажира змогли врятувати, а ось 17-річна Анжеліка та 22-річний Олександр вже були мертвими. Вони захлинулись водою і жодні реанімаційні заходи не допомогли, – розповіли нам у сільській раді. – Дівчинка лиш школу закінчила і мріяла стати перукарем. Поховали наших односельчан на цвинтарі поряд. Так як родини незаможні, коштами на поховання допомогли ми та вся громада. Водій іномарки перебуває в СІЗО.

У прес-службі обласної поліції повідомили, що нині розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 ККУ. Винуватцю передбачено до 10 років ув’язнення.

-Легковий автомобіль Opel з’їхав з проїжджої частини дороги у ставок.За попередньою інформацією, 28-річний керманич перевищив швидкість. Він був п’яний. В результаті аварії загинули 17-річна дівчина і 22-річний хлопець. Двоє залишилися живі. На місце викликали рятувальників. Вони із залученням допоміжної техніки місцевого підприємства, провели аварійно-рятувальні роботи по витягуванню автомобіля із водойми.

Додамо, що на Івана Купала на території Вінницької області втопилося четверо чоловіків. Про це інформує ГУ ДСНС області. По обіді у селі Чемериси-Барські Барського району у місцевій водоймі загинув 59-річний чоловік. Він перекинувся з човна і захлинувся. Тіло потопельника з водойми дістали місцеві жителі. Надвечір у Володимирівці Іллінецького району втопився 26-річний чоловік. Він відпочивав із друзями у місцевому ставку.

В Немирові під час риболовлі не стало 30-річного молодика, а у Вінниці в р. Південному Бузі втопився 37-річний чоловік.

Вікторія Снігур