Елітні алкогольні напої, розфасовані в упаковки з маркуванням торгових марок відомих світових брендів – всього 1100 літрів виявили та вилучили з двох будинків Могилів-подільського району правоохоронці. Цей крам сумнівної якості вже повністю підготовлений до збуту, зберігали поки що не встановлені особи. І слідчі податкової міліції вживають заходи щодо арешту вилученого майна, і встановлення осіб, причетних до незаконного зберігання підакцизних товарів.

Таку історію розповіли нещодавно у  прокуратурі Вінницької області, котра здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, котре розслідується слідчими податкової міліції, щодо незаконного зберігання фальсифікованих підакцизних товарів з метою збуту за ознаками злочину, передбачених ч. 1 ст. 204 КК України. За вчинення таких злочинів передбачено покарання у виді штрафу в розмірі до 170 тис. грн з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

З метою безпосереднього переслідування осіб, які підозрюються у вчиненні злочинів, за інформацією міжрайонного оперативно-розшукового відділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби України, і був проведений невідкладний обшук 2-х домоволодінь розташованих на території Могилів-Подільського району.

Наразі розслідування ще триває.

Ілона Вальтер