Це мистецький проект заслуженого артиста України, начальника управління культури і мистецтв Вінницької ОДА Станіслава Городинського.

Фестиваль пройшов просто неба на подвір’ї сільського будинку культури. Виступи відомих композиторів, авторів і виконавців з Вінниччини та Києва дали можливість почути авторські пісні у найкращому виконанні народних артистів України Станіслава Городинського і Миколи Янченка з Вінниці, заслужених артистів України Надії Шестак, Віктора Кавуна та Лілії Сандулеси з Києва та Ігоря Юрковського з Вінниці. Зігріли душу прекрасні пісні співаків, композиторів і аранжувальників Юрія Грицюка, Михайла Моди та піснярки Зої Красуляк. Зачарував своїм виступом переможець телевізійної шоу-програми «Голос України» Олександр Онофрійчук. Яскравого колориту додали виступи інструментальних гуртів «Карпо» і «Водограй».

На фестивалі територіальні громади району представили виставкові Світлиці, кожну з яких оглянули керівництво області та району і поспілкувались з їх представниками.Далі відбулись урочисті заходи з привітаннями, подарунками та концертною програмою, в якій взяли участь як місцеві виконавці, так і народні аматорські колективи з інших районів та обласного центру.

Валентина Лісова